Bedrijfsvideo

Steeds meer bedrijven laten een kwalitatieve bedrijfsfilm maken. Een bedrijfsfilm is ideaal voor het creëren van extra beleving op je website, social media of in de etalage. Daarnaast worden video’s vaak gebruikt voor open dagen en presentaties. Met een video kun je (potentiële) klanten een unieke impressie geven en belicht je alle kanten van jouw bedrijf.

Breng met video je bedrijfsprocessen in kaart, laat medewerkers of klanten aan het woord en presenteer het verhaal van jouw bedrijf. Breng je binnenkort een nieuw product of een nieuwe dienst op de markt en wil je al een tip van de sluier oplichten? Bij Fresh Frame kunnen we ook een teaser maken. Dit is een korte video impressie, bedoeld om te prikkelen en (potentiële) klanten nieuwsgierig te maken naar jouw product of dienst.

Van kijker naar klant?

Wanneer je een bedrijfsvideo op je website of social media plaatst, ben je online beter vindbaar. Meer zoekresultaten betekent meer merkbekendheid, meer klikken op je website en dus meer potentiële klanten. Een video is dé perfecte manier om van kijkers nieuwe klanten te maken. Ben je benieuwd naar de videomogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Je Naam

Je E-mail

Vraag

Extra informatie